Aristocrazy

NIVELL DE CATALOGACIÓ

Arristocrazy forma part del CATÀLEG DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, HISTÒRIC-ARTÍSTIC I PAISATGÍSTIC DELS ESTABLIMENTS EMBLEMÀTICS DE LA DE BARCELONA elaborat per l’ajuntament de Barcelona l’any 2016. Ho fa en la CATEGORIA E3: ELEMENTS D'INTERÈS PISATGÍSTIC.

RESSENYES HISTÒRIQUES

La primera referència comercial d’un establiment en aquest local data de l'any 1910 quan els joiers "Monstany, Llopar i Cia, S en C" , ocupen el local de passeig de Gràcia - Consell de cent. Els socis francesos van imposar una decoració a l'estil de la place Vendôme de París. L'any 1951 Tomàs Colomer i Canals es fusiona amb la joieria de Consell de Cent 351. A la mort de Tomàs Colomer, el seu fill hereda el local de Consell de Cent. L'any 1996 Cartier lloga el local de Consell de Cent i el remodela seguint les pautes de la cadena i l'any 2006 torna a remodelar el local. El local es divideix en dos: un petit en el mòdul més allunyat del passeig de gràcia i un gran amb 2 mòduls a banda i banda de l'aresta del xamfrà. El 24 d'abril de 2014 s'inaugura la botiga d'Aristocrazy (firma española de moda i joieria) en el local de cantonada, decorat per l'interiorista Lázaro Rosa-violán, conservant elements de la façana i de l'interior.

ELEMENTS D'INTERÈS

Exteriors

Plafó ovalat de bronze, plegat sobre l’aresta, amb garlanda perimetral i fulla d’acant sobre voluta en la part superior.

Aquest establiment forma part de la Ruta dels Emblemàtics, la guia en línia dels establiments emblemàtics de Barcelona.

VISTA 360º